Savusauna

Tervetuloa aitoon Suomalaiseen savusaunaan!

Hollolan Hirven savusaunassa voit kokea savusaunan pehmeän löylyn syleilyn kumpuilevassa maalaismaisemassa Hollolassa.

Hollolan Hirven savusaunaa vuokrataan ryhmille huhtikuusta joulukuuhun ja kesäaikaan järjestämme myös avoimia savusauna- ja saunajoogailtoja. Tilalla on kaksi 12 henkilön nykyaikaista pukuhuonetta ja peseytymistilaa, sekä perinteen mukaan järeästä haapahirrestä rakennettu savusauna, jonka vankoille lauteille mahtuu kerrallaan jopa 24 henkilöä.

Saunan terassilla on lämmitettävä poreileva kylpyallas ja nuotiopaikka. Terassilta avautuu viljavien peltojen ja metsien ympäröimä kumpuileva maalaismaisema. Savusaunan viereisellä pellolla sijaitsee myös Hollolan Hirven oma 9-väyläinen frisbeegolfrata ja viereisen Harmiokallion kiipeilypaikalla voit ylittää itsesi laskeutumalla köyden varassa kallioseinämää alas.

Hollolan Hirven savusaunalla on Sauna from Finland -yhdistyksen myöntämä laatumerkki, joka takaa autenttisen suomalaisen saunakokemuksen.

Jos etsit ryhmällesi saunaa tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä ja kysy tarjousta Hollolan Hirven isännältä, Ilkka Sipilältä puh. 040 502 7675 tai ilkka.sipilä@hollolanhirvi.fi

Tervetuloa Hollolan Hirveen!

Aikkalantie 37, 15880 Hollola

050 430 7220 | hirvi@casseliravintolat.fi

AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN