Maatilapanimo

Ohrasta olutta – Panimo Hollolassa

Missionamme on elvyttää vanhoja maalaisoluttyylejä, toki välillä rohkeitakin kokeiluja tehdään. Olutta tehdään käsityönä ilman automatiikkaa.

Maatilapanimon tunnetuin olut on Kivisahti, jonka erikoisuus on, että mäskäyksen loppuvaiheessa mäskiä kuumennetaan pudottamalla mäskäysastiaan hehkuvia kiviä. Tämä on vanhin tapa kuumentaa mäskiä, ajalta ennen rauta-astioita. Kuumat kivet antavat sahdille oman ainutlaatuisen makeahkon savuaromin ja lisäävät ruismaltaasta peräisin olevaa tummahkoa väriä. Pääosa Hollolan Hirvessä käytettävästä maltaasta on Viking Maltin Aitoa sahtimallasta. Mukana on myös ruismallasta.

Olemme mukana Suuret Oluet- Pienet Panimot -tapahtumissa ja satunnaisesti oluitamme on saatavissa joissakin olutravintoloissa sekä vähittäismyynnissä verkkokaupassamme.

Tervetuloa Hollolan Hirveen!

Aikkalantie 37, 15880 Hollola

050 430 7220 | hirvi@casseliravintolat.fi

AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN