Aktiviteetit

Ota tauko arjesta maalaismaiseman rauhassa

Välillä on hyvä ottaa tauko arjesta ja viettää aikaa poissa työpaikalta, puhtaassa luonnossa, kaukana kaupungin vilinästä ja ihan sillä omalla porukalla rentoutuen. TYKY/ TYHY-päiviä voi viettää monella tapaa. Haluatteko ottaa rennosti, siemailla juomia ja rentoutua saunassa? Vai vaaditaanko TYKY- päivään vähän vauhtia ja adrenaliinia?

Meillä on tilaa hengittää ja kaikki aktiviteetit sekä illanvietto voidaan viettää ihan sillä omalla porukalla maalaismaiseman rauhassa.

Olutkoulu

Tervetulojuomana maistellaan talon oman panimon olutta ja kuullaan tilan historian esittely. Paneudumme oluen historiaan, raaka-aineisiin, valmistukseen, tarjoiluun ja maistamiseen. Olutkoulun jälkeen tarjolla olutruokabuffet.

Aktiviteetteja

Meiltä saat erilaisia aktiviteetteja erilaisille ryhmille ja työporukoille. Valikoimasta löytyy erilaisia team building -kisailuja sekä vaihtoehtoja. Voimme myös rauhoittua metsässä aistipolulla tai lähteä sauvakävelyretkelle.

Rentoutuminen

Hyvinvointitunnit pidetään Navetan Ylisillä tai maalaismaisemissa luonnon helmassa. Tunneilla rentoudutaan, joogataan niin sointukylpy, siesta, jooga kuin väriterapiassakin. Tuntien hidas tempo ja meditatiivinen tunnelma loihtivat rentoutta lihaksiin ja seesteisyyttä mieleen.

Frisbeegolf

9- väyläinen frisbeegolfrata soveltuu hyvin aloittelijoille ja harrastelijoille. Laji yhdistää mielenkiintoisella tavalla luonnossa liikkumisen ja haasteita tarjoavan pelin.

Rata FGR.fi -palvelussa.

Kalliokiipeily

Harmiokallion kiipeilyn ja -lasketumisen alkeet: yhteistyökumppanimme Jonne Salonen Dynact Oy:stä perehdyttää vieraat turvalliseen kalliokiipeilyyn ja laskeutumiseen. Aikaisempaa kokemusta kiipeilystä ei tarvitse olla.

Pyöräretket

Ikimuistoinen omatoimiretki sähköisillä FatBike pyörillä. Sähköavustuksen tehoa voi säätää oman jaksamisen mukaan. Samalle retkelle voi osallistua hyvin eritasoisia pyöräretkeilijöitä.

Tervetuloa Hollolan Hirveen!

Aikkalantie 37, 15880 Hollola

050 430 7220 | hirvi@casseliravintolat.fi

AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN