Palanen historiaa

Hollolan Kankaantaan Vainion kyläryhmä on yksi Suomen vanhimmista asuinalueista. Ohraa Vainiolla on viljelty ja olutta pantu yli 2000 vuotta. Tilan historiasta on tietoja yli 500 vuoden takaa. Tila on ollut nykyisellä suvulla ainakin vuodesta 1725.

Ravintolarakennus on valmistunut vuonna 1900. Entinen navetta peruskorjattiin ja muunnettiin ravintolakäyttöön vuonna 1999.

Ravintolayrittäjän etsintä

Olemme noin 2 vuotta puolihiljaisesti etsineet ravintolalle vuokraajaa tai operaattoria. 67-vuotiaana eläkeläisenä ravintolan vetäminen ei enää luonnistu entiseen malliin. Kysyntään ravintolatoiminnalle ja juhlapalvelulle olisi. Nyt koronan taituttua jatkamme yrittäjän/yrittäjien etsintää, mutta ravintolan toiminta keskeytyy toistaiseksi, panimo ja savusauna jatkavat pienimuotoisesti kunhan talven selkä taittuu, silloin toivottavasti ravintolakin näkymät ovat paremmat.

Yrittäjien etsintä jatkuu. Pyrimme tekemään uuden yrittäjän aloittamisen mahdollisimma helpoksi, ei kynnysrahaa, myös irtaimiston voi vuokrata. Pääosa vuokrasta voidaan sitoa liikevaihtoon jne. Autamme uuden yrittäjän / yrittäjät alkuun niin liikeidea kehittämisessä, hankinnoissa, henkilökunnan löytämisessä ja eri verkostoissa.

Luottamukselliset yhteydenotot : Ilkka Sipilä, ilkka.sipila@hollolanhirvi.fi, 0405027675

Asiakaspaikat

0
Ravintolasali
0
Terassi
0
Tornikabinetti
0
Tanssiparvi
Tilamme tarjoavat monipuolisen ja viihtyisän ympäristön juhliasi varten.
Lue lisää