Palanen historiaa

Hollolan Kankaantaan Vainion kyläryhmä on yksi Suomen vanhimmista asuinalueista. Ohraa Vainiolla on viljelty ja olutta pantu yli 2000 vuotta. Tilan historiasta on tietoja yli 500 vuoden takaa. Tila on ollut nykyisellä suvulla ainakin vuodesta 1725.

Ravintolarakennus on valmistunut vuonna 1900. Entinen navetta peruskorjattiin ja muunnettiin ravintolakäyttöön vuonna 1999.

Asiakaspaikat

0
Ravintolasali
0
Terassi
0
Tornikabinetti
0
Tanssiparvi
Tilamme tarjoavat monipuolisen ja viihtyisän ympäristön juhliasi varten.
Lue lisää

Ajankohtaista

Oktoberfest 29.10, Hollo ja Martta kansainvälinen ilta 4.11

Jo perinteiseksi muodostunutta Hollolan Hirven Oktoberfestiä vietetään lauantaina 29.10 klo 18.00. Mahtavaa ohjelmaa herkullisen Oktoberfestbuffetin kera. Musisoinnin aloittaa Sinfonia Lahden Torviseitsikko Oktobermusiikilla, Miikka Kallio Band jatkaa ja Hollo ja Martta […]

Keskiviikkona 10.8 kesän viimeinen terassi-ilta

Kesä on mennyt huimaa vauhtia ja terassi-illoissamme on ollut aivan mahtavat tunnelmat. Keskiviikkona 10.8 grillataan tämän kesän viimeisen kerran ja illassa on viihdyttämässä Slaavilainen Duo! Dynact Oy:n johdolla pääsee taas […]

Keskiviikkona 20.7.2016 EI TERASSI-ILTAA

Keskiviikkona 20.7 ravintolassa ei ole terassi-iltaa ykstyistilaisuuden vuoksi. 27.7 jälleen terassi-ilta. Jatkamme myös terassi-iltoja elokuun kaksi ensimmäistä keskiviikkoa yleisön pyynnöstä.

Lue kaikki tiedotteet

Juhlat tai tapahtuma tulossa?

Pyydä tarjous!