Palanen historiaa

Hollolan Kankaantaan Vainion kyläryhmä on yksi Suomen vanhimmista asuinalueista. Ohraa Vainiolla on viljelty ja olutta pantu yli 2000 vuotta. Tilan historiasta on tietoja yli 500 vuoden takaa. Tila on ollut nykyisellä suvulla ainakin vuodesta 1725.

Ravintolarakennus on valmistunut vuonna 1900. Entinen navetta peruskorjattiin ja muunnettiin ravintolakäyttöön vuonna 1999.

Asiakaspaikat

0
Ravintolasali
0
Terassi
0
Tornikabinetti
0
Tanssiparvi
Tilamme tarjoavat monipuolisen ja viihtyisän ympäristön juhliasi varten.
Lue lisää

Ajankohtaista

Keskiviikkona 20.7.2016 EI TERASSI-ILTAA

Keskiviikkona 20.7 ravintolassa ei ole terassi-iltaa ykstyistilaisuuden vuoksi. 27.7 jälleen terassi-ilta. Jatkamme myös terassi-iltoja elokuun kaksi ensimmäistä keskiviikkoa yleisön pyynnöstä.

Hollolan Hirven avoimet grilli-illat kesä 2016

Hollolan Hirven keskiviikoiset terassi-illat ovat alkaneet. Grilli-iltoihin on vapaa pääsy! Villen kokkaaman herkullisen grillibuffetin hinta on 14€. Tässä tietoa tulevista illoista: 1.6. Avoin olutkoulu klo 16 ja grilli-ilta klo 18: […]

Hollolan Hirven Äitienpäiväkattaus ***TÄYNNÄ***

**** ÄITIENPÄIVÄKATTAUS TÄYNNÄ **** Hollolan Hirven Ohjelmallinen Äitienpäiväkattaus Sunnuntaina 8.5.2016 klo 13.00 **** ÄITIENPÄIVÄKATTAUS TÄYNNÄ **** Menu Alkumalja *** Vihersalaattia Talon Salaatinkastketta ja Oliiviöly-Balsamicokastiketta Tomaatti-Villiyrttisalaattia Koivunmahla – Kermaviilikastiketta Maustesilliä Kananmunanpuolikkaita […]

Lue kaikki tiedotteet

Juhlat tai tapahtuma tulossa?

Pyydä tarjous!