Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/2/hhirvi/public_html/www/wp-includes/post-template.php on line 317

Palanen historiaa

Hollolan Kankaantaan Vainion kyläryhmä on yksi Suomen vanhimmista asuinalueista. Ohraa Vainiolla on viljelty ja olutta pantu yli 2000 vuotta. Tilan historiasta on tietoja yli 500 vuoden takaa. Tila on ollut nykyisellä suvulla ainakin vuodesta 1725.

Ravintolarakennus on valmistunut vuonna 1900. Entinen navetta peruskorjattiin ja muunnettiin ravintolakäyttöön vuonna 1999.

Asiakaspaikat

0
Ravintolasali
0
Terassi
0
Tornikabinetti
0
Tanssiparvi
Tilamme tarjoavat monipuolisen ja viihtyisän ympäristön juhliasi varten.
Lue lisää

Ajankohtaista

Äitienpäivän lähiruokalounas Hollolan Hirvessä 9.5. klo 12 ja 15

Tule turvalliselle Äitinpäivälounaalle Hirveen, tilaa on väljästi ja ohjaamme aterioinnin rauhallisesti ilman jonotusta, seurue kerrallaan. Tarjolla lähiseudun parhaista raaka-aineista maittava kattaus alkuruokia, pääruokana Vesijärven kuhaa ja hollolalaista hirven fileetä. Jälkiruokana […]

Vappuetkot perjantaina 30.4. klo 12-19 (anniskelu päättyy klo 17)

Aloita Vapun vietto Hollolan Hirvestä. Alkupaloina hämäläisiä huikopaloja, talon oluita, skumppaa, munkkeja ja simaa. Samalla voit noutaa vappujuomia kotiin, Kivisahtia tai PeuraPilsiä. Tilaukset ja maksu etukäteenhttps://holvi.com/shop/maatilapanimohollolanhirvi Lisätietoja panimosivulta.

Tilaa Kivisahtia Pääsiäisen ratoksi!

Ravintola on kiinni, mutta sahtia voit tilata verkkokaupastamme  Noutopäivät 26.3. tai 1.4. molempina päivinä klo 17-19. Muista ajakohdista pitää sopia etukäteen. Lisätietoja panimosivulta Toimi nopeasti, erä ei ole kovin suuri.

Lue kaikki tiedotteet

Juhlat tai tapahtuma tulossa?

Pyydä tarjous!