Savusaunan kesä 2021

Tilaussavusauna ryhmille

Tilaa savusaunan lempeät löylyt ryhmällesi, katso palvelut ja hinnat täältä. Parhaat päivät vielä vapaana! Seuraa myös @savusaunahollolanhirvi facebookissa. Toimimme voimassa olevien koronarajoitusten mukaan, tällä hetkellä saunojien määrä on rajattu kymmeneen.

Avoimet, yleiset savusaunaillat 

Ravintolan terassi-iltojen yhteydessä, yleensä keskiviikkoisin ainakin:

VALITETTAVASTI 2.6. ja 9.6. yleiset vuorot on PERUUTETTU, koska koronamääräykset eivät alueelllamme anna myöten , uusi koko kesän ohjelma ilmestyy tänne huomenna

 

Sekasaunassa on uimapukusuositus, naisille ja miehille on omat pukuhuoneet. Käytössä on tällöin kertakäyttöiset laudeliinat tai oma laudeliina, ota mukaan oma pyyhe ja uimapuku.

Ei ennakkovarauksia. Hinta 20 €/hlö sis. alv, pyyhkeitä vuokrattavissa 5 €/kpl. Käteismaksu tai mobiilimaksu annetulle tilinumerolle, ei korttimaksua.

Avoimet saunajoogatunnit ja yrttikylvyt (huom. muutokset)

Ravintolan terassi-iltojen yhteydessä heinäkuussa keskiviikkoisin ja torstaisin, ohjelma valmistuu toukokuun aikanatorstaisin ei ravintolapalveluita

Lisenssikoulutetut saunajoogaohjaajat Tea Skinnarin ja Titta Skofelt vetävät Saunayogaa, miedossa, noin 50 asteen lämmössä, rentoudutaan, nollataan päivän tapahtumat, keskitytään yhteen liikkeeseen kerrallaan. Saunajooga on oiva tapa purkaa stressin oireita. Saunajooga on hyväksi selälle, parantaa keskittymiskykyä ja antaa hyvän unen.

Saunajooga on helppoa ei edellytä aiempaa joogakokemusta. Ota mukaa kevyt hihaton asu, vesipullo ja uimapuku ja oma pyyhe. Tule ajoissa, jotta ehdit vaihtaa asun.  Lisätietoja: www.saunayoga.com.

Joogan jälkeen yrttikylpy porekylpyaltaassa ja raikas marjasmoothie ja loppulöylyt savusaunassa. Paikkoja rajoitetusti, paikanvaraus ja maksu viimeistään edellisenä tiistai-iltana klo 20 mennessä, panimon verkkokaupasta https://holvi.com/shop/maatilapanimohollolanhirvi
Hinta  35 €/hlö sis. alv.

 

Opastettu saunalenkki sähkömaastopyörällä Salpauselän upeassa maastossa, siitä savusaunan lempeisiin löylyihin ja lämpimään porekylpyaltaaseen

Ryhmäkoko: 2-10 henkeä

Lähtöpaikka: Hollolan Hirven parkkipaikka, päivät varmistuvat toukokuun aikana

Varustus: Sään mukainen ulkoiluvarustus, tukevat ulkoilukengät tai lenkkarit. Juomapullo pikku repussa, pyörissä ei ole pullotelineitä. Jos Sinulla on oma pyöräilykypärä, suojalasit ja käsineet, ota ne mukaan, tarvittaessa saat ne meiltä käyttöösi. Huomaa, että varsinkin kostealla kelillä, saattaa kura lentää.

Pakkaa saunan jälkeiset vaihtovaatteet suljettavaan reppuun tai kassiin.

Opastus: Lähtöpaikalla säädämme pyörät Teille sopiviksi, saatte käytönopastuksen ja turvallisuusohjeet. Reitti vie upeille Salpausselän harjumaisemiin. Kuljemme pääosien hiihtolatujen pohjia. Sopii kohtuulliset pyöräilytaidot omaavalle, pyörissä 12 vaihdetta ja kahvajarrut.

Sisältää: Laadukkaiden Cube sähkömaastopyörien, kypärien, suojalasien, käsineiden vuokran, käytönopastuksen, turvallisuusohjeet, kokeneen oppaan koko retken ajan, pukuhuoneen ja savusaunan käytön yleisellä vuorolla sekasaunassa, naisilla ja miehillä omat pukuhuoneet, porekylpyaltaan ja saunaopastuksen. Sekasaunassa uimapukusuositus.

Kesto: Sähköpyöräretki 2h, savusauna ja kylpyallas n. 2 h.

Hinta:  Saunan jälkeen mahdollisuus siirtyä Hollolan Hirven terassille nauttimaan grilli-illan ohjelmasta, grillibuffasta ja oman panimon oluista. (ei sisälly hintaan)

Varaa helposti nettikaupastamme www.kitetirri.fi, varattava 24h ennen saunalenkkiä.

Palvelun tuottaa Kitetirri Tmi , kitetirri@gmail.com, 040 5404513