Savusaunan kesä 2018

Tilaussavusauna ryhmille

Savusauna on varattavissa ryhmille, katso vaihtoehdot ja hinnat täältä. Nyt on aika varata oma vuoro ryhmällesi. Parhaat päivät ovat vielä vapaana!

Avoimet, yleiset savusaunaillat

Ravintolan terassi-iltojen yhteydessä, keskiviikkoisin ainakin 30.5., 13.6., 27.6., 11.7., 25.7., 8.8.
Naiset klo 16-18, miehet klo 18-20, klo 21- sekasauna (uimapukusuositus), naisille ja miehille omat pukuhuoneet. Käytössä kertakäyttöiset laudeliinat, ota oma pyyhe ja uimapuku.
Ei ennakkovarauksia. Tutustumishinta 20 €/hlö sis. alv, pyyhkeitä vuokrattavissa 4 €/kpl.

Avoimet saunajoogatunnit ja yrttikylvyt

Ravintolan terassi-iltojen yhteydessä ainakin keskiviikkoisin 6.6., 20.6.(ravintola ei auki), 4.7., 18.7., 1.8. ja 15.8. klo 16.00 ja 18.00

Lisenssikoulutetun Tea Skinnarin vetämässä Saunayogassa™, rentoudutaan miedossa noin 50 asteen lämmössä, nollataan päivän tapahtumat ja keskitytään yhteen liikkeeseen kerrallaan. Saunajooga on oiva tapa purkaa stressin oireita. Saunajooga on hyväksi selälle, parantaa keskittymiskykyä ja antaa hyvän unen. Saunajooga on helppoa ei edellytä aiempaa joogakokemusta. Ota mukaan kevyt hihaton asu, vesipullo, uimapuku ja oma pyyhe. Tule ajoissa, jotta ehdit vaihtaa asun.

Joogan jälkeen yrttikylpy porekylpyaltaasssa, raikas marjasmoothie ja loppulöylyt savusaunassa. Paikkoja rajoitetusti, ennakkovaraus välttämätön, varaukset ilkka.sipila@hollolanhirvi.fi

Lisätietoja: www.saunayoga.com.

Tutustumishinta 30 €/hlö sis. alv.

Opastettu saunalenkki fatbikellä Tiirismaan upeassa maastossa, siitä savusaunan lempeisiin löylyihin ja lämpimään ulkoilmaporealtaaseen 30.5., 13.6., 27.6., 11.7., 25.7., 8.8.

 • Ryhmäkoko: 4-10 henkeä
 • Lähtöpaikka: Hollolan Hirven parkkipaikka, noin klo 19.
 • Varustus: Sään mukainen ulkoiluvarustus, tukevat ulkoilukengät tai lenkkarit. Lisäksi
  pyöräilykypärä, suojalasit ja käsineet, ne tarvittaessa myös meiltä käyttöösi. Huomaa, että varsinkin
  kostealla kelillä kura saattaa lentää. Pakkaa saunan jälkeiset vaihtovaatteet suljettavaan reppuun tai
  kassiin.
 • Opastus: Lähtöpaikalla säädämme pyörät sopiviksi, saatte käytönopastuksen ja turvallisuusohjeet. Reitti kulkee oppaan johdolla Työtjärven ja Tiilijärven kautta Tiirismaan ympäri ja takaisin, pääosin helppoja ulkoilureittejä pitkin. Matkaa tulee noin 15 kilometriä.
 • Hinta: Erikoistarjous 85 €/hlö yleisinä savusaunailtoina ja 99 €/hlö saunajoogailtoina
 • Sisältää: Fatbikepyörät säädettynä, tarvittaessa kypärät, suojalasit ja käsineet lainaksi, turvallisuusohjeet, kokeneen oppaan koko retken ajaksi, pukuhuoneen ja savusaunan käytön, yhden palautusjuoman, kylpemisen porekylpyaltaassa ja saunaopastuksen.
 • Kesto: Fatbikeretki noin 2 h ryhmän kunnosta riippuen, savusauna ja kylpyallas noin 2 h.

Ennen lenkkiä  on mahdollisuus käydä Hollolan Hirven terassille nauttimssa grilli-illan ohjelmasta, ja grillibuffetista . (ei sisälly hintaan)

Lisätietoja ja pakollinen varaus vähintään 2 vrk ennen retkipäivää:
Kitetirri, kitetirri@gmail.com , +358 40 5404513
tai Savusauna Hollolan Hirvi, ilkka.sipila@hollolanhirvi.fi , +358 40 5027675