Keittiömestarin suositusmenut 2018 (lautasannokset)

HirviMenu

Kermaista Korvasienikeittoa
Hollolan Pehmeää Näkkileipää
Voita
(13€)

***
Paikallista Hirvenfileetä
Kermasta Juuresraguuta
Tummaa paistinliemi-Sahtikastiketta
Sokeroitua Puolukkaa
(30€)

***

Ruis-Mustikkakukkoa
Kuusenkerkkävaahdoketta
(15€)

Hinta 58€/hlö (sis.alv)

 

PeuraMenu

Blinit
Mätiä
Smetanaa
Sipulia
Metsäsienisalaattia
(18€)

***

Peuranpaistia
Hunajajuureksia
Timjamiperunoita
Paistinkastiketta
(32€)

***

Lämmintä Suklaakakkua
Vadelmajäädykettä
(13€)

Hinta 63€/hlö (sis.alv)

 

KalaMenu

Hirvenpaistia
Vihersalaattia
Talon ruiskrutonkeja
Karpalovinegretteä
(14€)

***

Ruispaistettua Sesongin Järvikalaa (Kuha/Ahven/Siika)
Palsternakka-Perunaduchesse
Paistettuja kasviksia
Mäti-Ranskankermakastiketta
(31€)

***

Puolukkajäädykettä
Puolukkakastiketta
Kinuski-Kaurakeksiä
(14€)

Hinta 59€/hlö (sis.alv)