Keittiömestarin suositusmenut 2018 (lautasannokset)

HirviMenu

Kermaista Korvasienikeittoa
Hollolan Pehmeää Näkkileipää
Voita

***
Paikallista Hirvenfileetä
Kermasta Juuresraguuta
Tummaa paistinliemi-Sahtikastiketta
Sokeroitua Puolukkaa

***

Ruis-Mustikkakukkoa
Kuusenkerkkävaahdoketta

PeuraMenu

Blinit
Mätiä
Smetanaa
Sipulia
Metsäsienisalaattia

***

Peuranpaistia
Hunajajuureksia
Timjamiperunoita
Paistinkastiketta

***

Lämmintä Suklaakakkua
Vadelmajäädykettä

KalaMenu

Hirvenpaistia
Vihersalaattia
Talon ruiskrutonkeja
Karpalovinegretteä

***

Ruispaistettua Sesongin Järvikalaa (Kuha/Ahven/Siika)
Palsternakka-Perunaduchesse
Paistettuja kasviksia
Mäti-Ranskankermakastiketta

***

Puolukkajäädykettä
Puolukkakastiketta
Kinuski-Kaurakeksiä