Olutkoulu – Ohrasta olutta, maukasta maalta

Olutaiheinen illanvietto Maaseuturavintola Hollolan Hirvessä

Salpausselän etelärinne on yksi vanhimmista asuinalueista Suomessa. Hollolan Kankaantaan Vainiolla on ohraa viljelty ja olutta pantu yli 2000 vuotta. Hollolan Hirvessä ollaan paneuduttu oluen ja maailman vanhimman vielä valmistettavan oluttyypin, sahdin historiaan ja valmistukseen.

Tervetulojuomana maistellaan talon oman panimon olutta ja kuullaan tilan historian esittely. Olutkoulussa paneudutaan oluen historiaan, raaka-aineisiin, valmistukseen, tarjoiluun ja maistamiseen. Maistelemme klassikko-oluita eri puolilta Eurooppaa.

Olutkoulun jälkeen maistuu Hollolan Hirven olutruokabuffet, joka pitää sisällään mm. puuhiiligrillissä paisttuja makkaroita, possua tms., salaatteja, oluessa haudutettua hapankaalia, muita lämpimiä llisukkeita ja leipiä.

Kesto 3-4 h
Ryhmäkoko 10-40
Hinta 70 €/hlö, sis. alv

Sisältää Tervetulojuoman, olutkoulun maistiaisoluineen, olutruokaillallisen ja yhden ruokajuoman.