Juhlat

Tunnelmaa perinteitä kunnioittaen

Olemme tilausravintola eli järjestämme juhlia  ja muita tilaisuuksia ryhmille etukäteistilauksesta

Ravintolasalissa asiakspaikkoja on 130. Pöytämuoto on muuneltavissa. Minimiryhmäkoko on arkisin 20 henkeä ja viikonloppuisin 50 henkeä. Olutkoulussa ja Vellamo-menussa kuitenkin jo 12 vierasta riittää. Kesällä pystymme järjestäämään juhlat isommllekin ryhmälle, anniskelupaikkoja on kesällä peräti 720, tällöin käytössä myös tanssiparvi, terassi ja piha-alue.

Ateriahintamme sisältävät pöytäliinat, valmiit kattaukset, toivotun väriset lautasliinat, tarjoilutyön ja siivoukset. Juomia tarjoillaan sovittu kierrosmäärä ja ne laskutetaan todellisen kulututuksen mukaan. Juomien käteislaskutus tai drinkkilippujärjestelmä ovat mahdollisia.

Tanssiparvella ja terassilla tilaisuudet loppuvat viimeistään klo 24, ravintolasalissa voidaan sopimuksen mukaan tarvittaessa jatkaa enintään klo 1.30 asti.

Lopullisen henkilömäärän vahvistuksen tarvitsemme yleensä noin viikkoa ennen juhlapäivää. Tämän jälkeen varaudumme ja laskutuksessa huomioimme enintään viiden prosentin poikkeaman vahvistettuun henkilömäärään.

Meillä on A-oikeudet, tarjolla erityisesti oman panimon oluita, joita ei muualta saa. Omien juomien tuonti ja nauttiminen on anniskelumääräysten mukaisesti kielletty, koskee myös pysäköintialuetta.

Maksuvälineinä käy käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit (VISA, Mastercard, VisaElectron). Laskutusmyynnissä maksuaika enintään 7 vuorokautta.