Juhlat

Tunnelmaa perinteitä kunnioittaen

Olemme tilausravintola, eli järjestämme juhlia ja muita tilaisuuksia ryhmille etukäteistilauksesta.

Ravintolasalissa asiakaspaikkoja on 130. Pöytämuoto on muunneltavissa. Minimiryhmäkoko on arkisin 20 henkeä ja viikonloppuisin 50 henkeä. Olutkoulussa ja Vellamo-menussa kuitenkin jo 12 vierasta riittää. Kesälläkaudella (1.4-31.10) käytössä ovat myös tanssiparvi, terassi ja piha-alue.

Tilavuokramme sisältää pöytäliinat,kattaukset, toivotun väriset lautasliinat, tarjoilutyön ja siivoukset. Juomat laskutetaan todellisen kulututuksen mukaan. Juomien käteislaskutus tai drinkkilippujärjestelmä ovat mahdollisia.

Tanssiparvella ja terassilla tilaisuudet loppuvat viimeistään klo 24, ravintolasalissa voidaan jatkaa klo 1.30 asti.

Lopullisen henkilömäärän vahvistuksen tarvitsemme noin viikkoa ennen juhlapäivää. Tämän jälkeen varaudumme ja laskutuksessa huomioimme enintään viiden prosentin poikkeaman vahvistettuun henkilömäärään.

Meillä on täydet anniskeluoikeudet. Omien juomien tuonti ja nauttiminen on anniskelumääräysten mukaisesti kielletty, koskee myös pysäköintialuetta.

Maksuvälineinä käy käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit (VISA, Mastercard, VisaElectron). Laskutusmyynnissä maksuaika enintään 14 vuorokautta. Laskutuslisä 7,5€.