Maaseuturavintola

Kaipaatko mieleenpainuvia, hyvältä maistuvia, kestäviä elämyksiä?

Maaseuturavintola Hollolan Hirvi on erilaisten juhlien järjestämiseen erikoistunut tilausravintola. Ravintola on jo lähes 20 vuotta tarjonnut perinteitä kunnioittavaa, nykymakuun sovitettua lähiruokaa, juomaa ja ohjelmapalveluita. Tilan vanha isäntä Ilkka Sipilä luopui ravintolatoiminnasta 2015,  jonka jälkeen maaseuturavintolaa on pyörittänyt Peijaiset Oy.

Järjestämme yksityisten henkilöiden, yritysten  ja yhteisöjen juhlat.  Meillä tanssitaa häät, juhlitaan syntymäpäivät, virkistetään työyhteisöä ja katetaan kokous- ja kongressi-illalliset.

Ravintolarakennus on valmistunut vuonna 1900. Entinen navetta peruskorjattiin ja muunnettiin ravintolakäyttöön vuonna 1999. 120 cm paksut graniittiseinät ja suomalainen puu luovat ainutlaatuisen miljöön.

Kesällä keskiviikkoisin (touko/kesäkuusta elokuun alkuun) vietetään avoimia grilli-iltoja klo 18 alkaen. Tarjolla herkullinen grillibuffet ja usein elävää musikkia.

Avoimia tilaisuuksia järjestetään myös mm. Äitienpäivänä, Isänpäivänä ja Holloja Martta festivaalin yhteydessä. Hirven Oktoberfest lokakuussa tunnetaan jo laajalti oluenystävien joukossa ja on yksi syksyn odotetuimmista juhlista. Herkullinen hämäläinen joulupöytä katetaan useana päivänä lounasaikaan ennen joulua.

Hollolan Hirven 9- väyläinen frisbeegolfkenttä on omilla kiekoilla vapaasti käytettävissä ilmoittamalla tekstiviestillä alkamisaika ja pelaajien lukumäärä puhelin 040-5027675. Kiekkoja, peliohjeet ja tuloskortit voi myös vuokrata soittamalla samaan numeroon.