Maaseuturavintola

Kaipaatko mieleenpainuvia, hyvältä maistuvia, kestäviä elämyksiä?

Maaseuturavintola Hollolan Hirvi on erilaisten juhlien järjestämiseen erikoistunut tilausravintola. Ravintola on jo 15 vuotta tarjonnut perinteitä kunnioittavaa, nykymakuun sovitettua lähiruokaa, juomaa ja ohjelmapalveluita.

Yritysten asiakas- ja henkilökuntatilaisuudet ja juhlat, kokousten ja kongressien illalliset ja illanvietot, yhdistysten ja julkisyhteisöjen  vuosijuhlat ja illanvietot, työhyvinvointi- ja virkistyspäivät

Ravintolarakennus on valmistunut vuonna 1900. Entinen navetta peruskorjattiin ja muunnettiin ravintolakäyttöön vuonna 1999. 120 cm paksut graniittiseinät ja suomalainen puu luovat ainutlaatuisen miljöön.

Haluttaessa talon isäntä kertoo mielellään lyhyesti paikkakunnan ja talon historiasta. Tarvittaessa myös englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi (sovittava etukäteen). Kesto noin 5 - 15 minuuttia.

Kesällä keskiviikkoisin (vapusta heinäkuun loppuun) vietetään avoimia terassi-iltoja klo 18 alkaen.

Avoimia tilaisuuksia (pöytävaraus pakollinen) järjestetään myös Äitienpäivänä ja Holloja Martta festivaalin yhteydessä. Hirven Oktoberfest lokakuussa tunnetaan jo laajalti oluenystävien joukossa.

Hollolan Hirven 9- väyläinen frisbeegolfkenttä on omilla kiekoilla vapaasti käytettävissä ilmoittamalla tekstiviestillä alkamisaika ja pelaajien lukumäärä puhelin 040-5027675. Kiekkoja, peliohjeet ja tuloskortit voi myös vuokrata soittamalla samaan numeroon.