Isänpäivänä syödään hirveä, perinteiset Joululounas- päivät tiedossa

Isänpäivänä Hirvessä syödää rauhassa ja turvallisesti klo 13 eteenpäin, voit valita tuloajaksi klo 13, 14, tai 15, näin vältämme ruuhkia ja täydennämme noutopöytää jatkuvasti. Kokonaisasiakasmäärä on rajattu, vaikka tämänhetkisten määräysten mukaan saisimme ottaa salin täyteen. Lista on alla ja pöydät varattavissa verkkokaupassa .

Isänpäiväbuffetin hinta aikuisilta 34 €/hlö, alle 4 vuotiaat maksutta, 4-12 vuotiaat 1,5 €/ ikävuosi. Varaa ja maksa aikuiset verkkokaupassa, lapset paikan päällä, ilmoita myös erikoisrukavaliot verkkokaupassa lisätietona.

Isänpäivän musiikista vastaa Jan Dobrowolski.

Joululounaat katetaan  18.12. ja 21.12. sekä 22.12.  klo 13-15 (viimeinenaloitusaika), perinteistä hämäläistä jouluruokaa. Hinta 34 €/hlö. Pöydät varattavissa  4.11. lähtien verkkokaupassamme.

Kivisahtia ja muita tuoreoluita on verkkokaupassa tilattavissa, nouto perjantaina klo 17-19, jolloin myös ravintolan hanat myös  auki.

Tiesithän, että Hollolan Hirveen pääseen nyt myös turvallisesti kävellen tai polkupyörllä kevyenliikenteen väylää aina Aikklantien alkuun asti.

Isänpäivän noutopöytä pääpiirtein:

Hollolann leipää ja täysruisleipää, voita

Lämminsavustettua siikaa, yrttikastiketta

Sherrysilliä ja katajamarjasilakkaa

Kalkkunanrintaa, mustaherukkahyytelöä

Hämäläistä piimäjuustoa, tomaattia, basilikaa

Vihersalaattia, talon salaattikastiketta


Perunoita

***

Oluessa marinoitua hirvenpaistia

Kermaista suppilovahverokastikettaPuolukkasurvosta

Punajuuripaistosta

Haudutettuja yrtti-hunajajuureksia

***

Suklaahyytelökakkua

Kahvia,teetä