Isänpäivän retrohenkinen noutopöytä

Isänpäivä

14.11.2021

 

Tilliperunoita

Vihersalaattia, talon salaattikastiketta

Matjessilliä

Kananmunanpuolikkaita, smetanavaahdoketta

Hiilostettua Vesijärven kuhaa, yrttimajoneesia

Isoäidin kurkkuja

 

***

Sahdissa marinoitua hirvenpaistia, sokeroitua puolukkaa

Kermaista suppilovahverokastiketta

Hunajajuureksia

Oluessa ja hunajassa haudetettua luomuhapankaalia

*

Mallasleipää

Hollolan pehmeää näkkileipää

Voita

***

Marjakinuskikakkua (mustikkaa, vadelmaa, mansikkaa)

Kahvia, teetä, mehua

 

***

Taustamusiikkia Jan Dobrowolski

Varaukset ja maksu allaolevasta linkistä viimeistään 11.11.

Pöytävaraukset ja maksu

 

 

 

 

Maaseuturavintola Hollolan Hirvi jää joulusta tauolle, yrittäjää etsitään

Olemme noin 1,5 vuotta puolihiljaisesti etsineet ravintolalle vuokraajaa tai operaattoria. Koronasta johtuen emme löytäneet uutta yrittäjää. Aina kun tilanne näyttää paranevan, tulee uusi aalto, ja ehdokkaat vetäytyvät. 66-vuotiaana eläkeläisenä ravintolan vetäminen ei enää luonnistu entiseen malliin. Kysyntään on, mutta erikoisen vaikeaa on ollut löytää keikkahenkilökuntaa. Jatkamme yrittäjän/yrittäjien etsintää, mutta ravintolan toiminta keskeytyy toistaiseksi, panimo ja savusauna jatkavat pienimuotoisesti.

Yrittäjien etsintä jatkuu. Pyrimme tekemään uuden yrittäjän aloittamisen mahdollisimma helpoksi, ei kynnysrahaa, myös irtaimiston voi vuokrata. Pääosa vuokrasta voidaan sitoa liikevaihtoon jne. Yrittäjän on mahdollista ottaa hoitoon myös panimo ja savusauna. Autamme uuden yrittäjän /yrittäjät alkuun niin liikeidea kehittämisessä hankinnoissa, henkilökunnan löytämisessä ja eri verkostoissa.

Luottamukselliset yhteydenotot : Ilkka Sipilä, ilkka.sipila@hollolanhirvi.fi, 0405027675

Syksyn avoimia tilaisuuksia Hollolan Hirvessä

30.10.2021 klo 17 alkaen Hollolan Hirven 23. OKTOBERFEST.*****LOPPUUNMYYTY*** Dirnlit liehuu ja nahkahousut paukkuu. Ovet ja hanat aukeaa klo 17, Klo 18 monipuolinen olutjuhlanoutopöytä:salaatteja, oluessa ja hunajassa haudutettua hapankaalia, possua, bratwurstia ja muita makkaroita, kanaa ja kaikkea asiaan kuuluvaa. Oktober Ensamble törräyttää olutmusiikin käyntiin johtajanaa Harri Lidsle ja väliin lauletaan Ein Prosit yhdessä. Seuraa tanssiesityksiä ja loppuillan menossta vastaat Miikka Kallio ja Mikko Matias Peltoniemi. Varaa ja maksa pöytäsi verkkokaupasta täältä.

14.11. Isänpäivälounaalla syödään hirvipaistia klo 13 alkaen, Lisätietoja myöhemmin. Pöytävarauksen ja maksun voit tehdä jo verkkokaupasta.

17.12. perjantaina perinteinen Joululounas. Tästä alkaa oikea Joulu. Perinteiset hämäläiset jouluruuat rauhallisessa maalaisympäristössä työporukan, ystävien tai perheen kanssa, Myös tänne voit jo varata paikkasi oheisesta linkistä https://holvi.com/shop/maatilapanimohollolanhirvi/