Maaseuturavintola Hollolan Hirvi on jäänyt joulusta tauolle, yrittäjää etsitään

Olemme noin 1,5 vuotta puolihiljaisesti etsineet ravintolalle vuokraajaa tai operaattoria. Koronasta johtuen emme löytäneet uutta yrittäjää. Aina kun tilanne näyttää paranevan, tulee uusi aalto, ja ehdokkaat vetäytyvät. 66-vuotiaana eläkeläisenä ravintolan vetäminen ei enää luonnistu entiseen malliin. Kysyntään on, mutta erikoisen vaikeaa on ollut löytää keikkahenkilökuntaa. Jatkamme yrittäjän/yrittäjien etsintää, mutta ravintolan toiminta keskeytyy toistaiseksi, panimo ja savusauna jatkavat pienimuotoisesti kunhan talven selkä taittuu, silloin toivottavasti ravintolakin näkymät ovat paremmat.

Yrittäjien etsintä jatkuu. Pyrimme tekemään uuden yrittäjän aloittamisen mahdollisimma helpoksi, ei kynnysrahaa, myös irtaimiston voi vuokrata. Pääosa vuokrasta voidaan sitoa liikevaihtoon jne. Yrittäjän on mahdollista ottaa hoitoon myös panimo ja savusauna. Autamme uuden yrittäjän /yrittäjät alkuun niin liikeidea kehittämisessä, hankinnoissa, henkilökunnan löytämisessä ja eri verkostoissa.

Luottamukselliset yhteydenotot : Ilkka Sipilä, ilkka.sipila@hollolanhirvi.fi, 0405027675

Syksyn avoimia tilaisuuksia Hollolan Hirvessä

30.10.2021 klo 17 alkaen Hollolan Hirven 23. OKTOBERFEST.*****LOPPUUNMYYTY*** Dirnlit liehuu ja nahkahousut paukkuu. Ovet ja hanat aukeaa klo 17, Klo 18 monipuolinen olutjuhlanoutopöytä:salaatteja, oluessa ja hunajassa haudutettua hapankaalia, possua, bratwurstia ja muita makkaroita, kanaa ja kaikkea asiaan kuuluvaa. Oktober Ensamble törräyttää olutmusiikin käyntiin johtajanaa Harri Lidsle ja väliin lauletaan Ein Prosit yhdessä. Seuraa tanssiesityksiä ja loppuillan menossta vastaat Miikka Kallio ja Mikko Matias Peltoniemi. Varaa ja maksa pöytäsi verkkokaupasta täältä.

14.11. Isänpäivälounaalla syödään hirvipaistia klo 13 alkaen, Lisätietoja myöhemmin. Pöytävarauksen ja maksun voit tehdä jo verkkokaupasta.

17.12. perjantaina perinteinen Joululounas. Tästä alkaa oikea Joulu. Perinteiset hämäläiset jouluruuat rauhallisessa maalaisympäristössä työporukan, ystävien tai perheen kanssa, Myös tänne voit jo varata paikkasi oheisesta linkistä https://holvi.com/shop/maatilapanimohollolanhirvi/

Lähiruokalounas 11.9. klo 12-15 aloitus, klo 17 ovet sulkeutuu

Hei olemme mukana  valtakunnallisessa Lähiruoka- osta tilalta päivässä. Lounaslista alla. Hinta 25 €/hlö, lapset alle 4 v maksutta, 4-12v 1,5 €/ikävuosi. Pöytävaraus välttämätön joko verkkokaupasta ,  josta voit tilata myös tuoreolutta kotiinviemisiksi tai jos verkkokauppatilaus ei onnistu, puhelimitse 0405027675

,                                                                            Hollolan Hirvi

 11.9.2021

Lähiruokalounas

Alkuruokapöytä

Kantarellikeittoa

Hollolan leipää, voita

Pääruokapöytä

Valosen hunajalla aateloituja syksyn juureksia

Ohrattoa

Santamäen perunoita

Talon riistapataa

(paikallista hirveä ja peuraa)

Puolukkasurvosta

Talon mallasleipää

Jälkiruokapöytä

Omenakaurapaistosta, vaniljakermavaahtoa

Kahvia, teetä

Juomaksi

Salpausselän suodattamaa pohjavettä

Marjamehua omista marjoista

Pientä korvausta vastaan

Talon oman panimon PeuraPilsiä ja HiidenHirveä

Ainoa Wineryn jälkiruokaviiniä