***TÄYNNÄ*** Isänpäiväkattaus 12.11.2017

Isännän Grillibuffet

Kotijuusto-Vihersalaattia
Marinoituja Kasviksia
Broilersalaattia
Kananmunia ja Yrttismetanavaahdoketta
***
Paistettuja Muikkuja
Hirvipataa ja Sokeroitua Puolukkaa
Merosen Makkaroita ja Talon Sinappia
Leipurin Perunaa
***
Hollolan Pehmeää Näkkileipää
Mallasleipää
Ruisleipää
Voita
***
Lakka-Omena-Kinuskikakkua
Kahvia, Teetä, Talon Marjamehua

Hinta 30€/hlö, lapset 6-11v. 15€/hlö, 2-5v 7€/hlö, alle 2v. maksutta
Pöytävaraukset: info@hollolanhirvi.fi

Hollolan Hirven savusaunalle virallinen Sauna from Finland -laatumerkki

Päijät-Häme sai ensimmäisen virallisesti sertifioidun savusaunansa, kun Hollolan Hirven isäntä Ilkka Sipilä vastaanotti savusaunallaan Sauna from Finland järjestön myöntämän laatumerkin. Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki myönnetään saunajärjestön laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille.

”Tämä on pitkän suunnittelun ja monivaiheisen työn tulos. Laatumerkki on viisivuotisen projektin kruunu. Hollolan Hirven savusauna on auditoitu Suomen parhaiden asiantuntijoiden toimesta ja olemme valmiit saunottamaan vieraita ympäri maailmaa. Nyt tuntuu hyvältä”, Ilkka Sipilä kertoo. Laatumerkki luovutettiin saunan isännälle 19.10.2017, mitä juhlistettiin tietenkin saunomalla.

Sauna from Finland ry on määritellyt useiden tutkimusten pohjalta suomalaisen saunaelämyksen ydinarvot, joita ovat aitous, moniaistisuus, läsnäolo, rentoutuminen, puhtaus sekä hyvinvointi. Näitä ydinarvoja tarkasteltiin kokonaisuutena ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen.

”Ilkka Sipilä on tehnyt määrätietoista työtä kehittääkseen ainutlaatuisen saunaelämyksen maalaismaisemaan. Hollolan Hirven savusauna on malliesimerkki siitä, miten laatutyötä kannattaa tehdä matkalla kohti Sauna from Finland ry:n laatusertifikaattia. Savusaunamiljöössä kaikki osaset ovat kohdallaan. Kokonaisuuden kruunaa savusaunan ainutlaatuinen tunnelma ja lempeät löylyt. On ilo luovuttaa laatusertifikaattimme Ilkalle ja Hollolan Hirven savusaunalle”, kertoo Sauna from Finland -yhdistyksen asiantuntija Pekka Krook.

Hollolan Hirvi tunnetaan maatilapanimosta ja ravintolastaan, nyt matkailutilalla pääsee saunomaan virallisen laatumerkin omaavassa perinteisessä savusaunassa, jonka pehmeisiin löylyihin on päässyt tutustumaan kesän avoimissa sauna-, saunajooga- ja terassi-illoissa.

Savusaunaa vuokrataan ryhmille huhtikuusta joulukuuhun. Saunakokonaisuuteen kuuluu kaksi 12 henkilön nykyaikaista pukuhuonetta ja peseytymistilaa, sekä perinteen mukaan järeästä oman metsän haapahirrestä rakennettu savusauna, jonka lauteille mahtuu kerrallaan 24 henkilöä.

Lisätietoja antaa:
Ilkka Sipilä, isäntä, Hollolan Hirvi puh. 040 502 7675 www.hollolanhirvi.fi

Pekka Krook, auditoija ja hallituksen puheenjohtaja, Sauna from Finland ry, puh. 045 631 8384 www.saunafromfinland.fi

***Oktoberfest täynnä!*** Oktoberfest ja muut syksyn ja joulun tapahtumat Hollolan Hirvessä

OKTOBERFEST 28.10.2017
Perinteinen Hollolan Hirven Oktoberfest on taas tuloillaan lauantaina 28.10.2017 klo 18.00! Tänä vuonna upeaa Oktobermusiikkia soittamassa on Lahden vaskiyhtye ja loppuillan jameista vastaamassa Miikka Kallio Band Paavo Honkimäen kera! Hollo ja Martta festivaaleilta iltaan tulee esiintymään upeita ryhmiä: NYME-SEK Szökős Néptáncegyüttes, Szombathely – Unkarista, Ekton Korka Udmurt Traditional Dance Studio, Izhevsk – Venäjän Udmurtiasta sekä Hollolan Nuorisoseuran kansantanssiryhmä Riinat ja Rikut
Hinta 32€/hlö sis. oktoberfestbuffet ja ohjelma. Ainoastaan pöytävarauksilla: info@hollolanhirvi.fi


HOLLO JA MARTTA KANSAINÄLINEN ILLANVIETTO 3.11.2017
Hollo ja Martta festivaalin kansainvälinen illanvietto perjantaina 3.11.2017 klo 19.00. Esityksiä kaikista Hollo ja Martta festivaalin vierailevista ryhmstä: NYME-SEK Szökős Néptáncegyüttes, Szombathely – Unkari, Ekton Korka Udmurt Traditional Dance Studio, Izhevsk – Venäjän Udumrtia, Tanz- und Trachtengruppe De Beekscheepers, Schessel – Saksa, Rahvakultuuriselts Koidupuna MTV, Tallinna – Viro, Burjatian Folk music band Ul’ger, Ulan Ude – Venäjän Burjatia ja Hollolan Nuorisoseuran kansantanssiryhmä Riinat ja Rikut Noutopöytään katetaan esiityjien kulttuureihin perustuvia herkkuja!
Hinta 27€/hlö sis. noutopöytä ja ohjelma. Ainoastaan pöytävarauksilla: info@hollolanhirvi.fi

ISÄNPÄIVÄKATTAUS 12.11.2017.
Isännän grillibuffet ja täytekakkukahvit 30€/hlö klo 13.00-17.00. Ainoastaan pöytävarauksilla: info@hollolanhirvi.fi

SUOMI100 JUHLAILLALLINEN 2.12.2017
Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlaillallinen. Menu ja hinta päivittyy pian. Ainoastaan pöytävarauksilla: info@hollolanhirvi.fi

JOULULOUNAAT

Hollolan Hirven perinteinen joululounas 14.-15.12. ja 18.-20.12 klo 11.00-14.00, 34€/hlö