Kesän 2022 kaikille avoimet ohjelmat Hollolan Hirvessä

Keskiviikkoisin (ei juhannusviikolla) klo 16-21 avoimet savusaunavuorot (sekasauna), miehille ja naisille omat pukuhuoneet suihkuineen, uimapukusuositus, lämmitetty porekylpyallas 22 €/hlö

Keskiviikkoisin  terassi ja ravintola aukeavat klo 17 ja grillibuffet alkaa  n. klo 18, musiikki soi klo 19. Hinta 25 €/hlö.

Sekä saunamaksun että grillibuffan voit maksaa etukäteen verkkokaupassamme. Tällöin pääset heti kylpemään ja Sinulle ja ryhmällesi on varattu paikat terassilta ja pääsette suoraan syömään.

Erikoistarjous sauna ja grillibuffa etukäteen verkkokaupasta varattuna ja maksettuna yhteishintaa 42 € (erikseen tai paikan päällä maksettuna 47 €).

Verkkokauppaan tästä!

Alustava ohjelma, muutokset mahdollisia:

8.6. Miikka Kallio & Mikko Matias Peltoniemi

15.6. Leipomo, ukuleleyhtye

29.6. Miikka Kallio & ?

6.7. Jan Dobrowolski & ? Eino Leinon ja suven ja runon päivänä

13.7. A voin

20.7. Slaavilainen Duo dir. Johannes Wilenius

27.7 Miikka Kallio & ?

3.8. Hirvi Brass Band dir. Harri Lidsle

Hirven savusaunaan ja grilli-iltaan pääset myös Salpauselän UNESCO Geoparkin hienojen maisemien kautta, sähköavusteisella maastopyörällä, tarjolla omatoimipaketteja tai opastettuja ryhmäretkiä

Syksyn avoimia tilaisuuksia Hollolan Hirvessä

30.10.2021 klo 17 alkaen Hollolan Hirven 23. OKTOBERFEST.*****LOPPUUNMYYTY*** Dirnlit liehuu ja nahkahousut paukkuu. Ovet ja hanat aukeaa klo 17, Klo 18 monipuolinen olutjuhlanoutopöytä:salaatteja, oluessa ja hunajassa haudutettua hapankaalia, possua, bratwurstia ja muita makkaroita, kanaa ja kaikkea asiaan kuuluvaa. Oktober Ensamble törräyttää olutmusiikin käyntiin johtajanaa Harri Lidsle ja väliin lauletaan Ein Prosit yhdessä. Seuraa tanssiesityksiä ja loppuillan menossta vastaat Miikka Kallio ja Mikko Matias Peltoniemi. Varaa ja maksa pöytäsi verkkokaupasta täältä.

14.11. Isänpäivälounaalla syödään hirvipaistia klo 13 alkaen, Lisätietoja myöhemmin. Pöytävarauksen ja maksun voit tehdä jo verkkokaupasta.

17.12. perjantaina perinteinen Joululounas. Tästä alkaa oikea Joulu. Perinteiset hämäläiset jouluruuat rauhallisessa maalaisympäristössä työporukan, ystävien tai perheen kanssa, Myös tänne voit jo varata paikkasi oheisesta linkistä https://holvi.com/shop/maatilapanimohollolanhirvi/