Tule hirvikeitolle laskiaissunnuntaina, ystävänpäivänä 14.2. klo 13

Tule Hirvikeitolle perheen tai ystävien kanssa laskiaissunnuntaina, ystävänpäivänä 14.2. klo 13-17. Tiesitkö, että pääset meille mukavasti myös kävellen uutta kevyenliikenteen väylää kehätie ylitse Hollolan paloasemalle ja siitä Aikkalantietä enää 210 metriä, tai Soramäestä rauhallista Pässinportintietä pitkin Aikkalantielle ja siitä vasemmalle Aikkalantietä n. 600 metriä
 
Tarjolla hirvikeittoa, leipävalikoima tykötarpeineen, marjarahkaa ja kahvi / tee ja laskiaispulla.Hinta 20 €/hlö, alle 3 vuotiaat maksutta, 3-12 vuotiaat 1 €/ikävuosi.
 
Tarjoilemme keiton turvallisesti seurueesi omaa pöytään. Pöydät ja tuolit on sijoitettu väljästi ja väkimäärä on rajattu alle viranomaisten määräysten.
 
Turvallisuuden takaamiseksi edellytämme ennakkovarausta ja maksua. Kätevimmin se käy verkkokauppamme kautta osoitteesta:
Sieltä voit myös tilata tuoreoluitamme, nouto perjantaina klo 17-19 tai sunnuntaina poislähtiessäsi. Jos et voi käyttää verkkokauppaa, lähetä sähköpostia info@hollolanhirvi.fi
tai soita 0405053357

Perinteiset Joululounaat 18.12., 21. ja 22.12. klo 13-15 (viimeinen tuloaika)

Nyt Joululounaalle pienryhmissä tai vaikka yksin. Aloitus yllä näkyvinä päivinä joustavasti klo 13-15. Pöytävarauksen ja maksun teet kätevimmin verkkokaupassamme https://holvi.com/shop/maatilapanimohollolanhirvi

Voit tietysti lähettää sähköpostia ilkka.sipila@hollolanhirvi.fi

Olemme sijoittaneet pöydät ja tuolit väljästi ja huolehdimme turvaväleistä ja hygieniasta, meille voit tulla turvallisin mielin.

Hollolan Hirven Joulupöytä 2020

Vihersalaattia ja talon salaatinkastikkeita
Rosollia ja punajuuri-kermavaahdoketta
Sillilajitelma (3 erilaista)
Sienisalaattia
Hämäläistä kotijuustoa, tomaattia ja basilikaa
Kananmunanpuolikkaita ja kylmäsavulohivaahdoketta
Herneitä
Kevyesti savustettua kalkkunaa
Mustaherukkahyytelöä
***
Hämäläistä imellettyä perunatuuvinkia
Porkkanalaatikkoa
Lanttulaatikkoa
Keitinperunoita
Harmaasuolattua joulukinkkua
Rakuuna-konjakkisinappia
Paistinliemi-kermakastiketta
***
Hollolan leipää, Mallasleipää ja voita
Kahvia, teetä ja marjamehua
Jolutorttu, piparkakkurahkaa

Hinta 34€/hlö, alle 4 vuotiaat maksutta, 4-12 vuotiaat 1,5 €7ikävuosi

Isänpäivänä syödään hirveä, perinteiset Joululounas- päivät tiedossa

Isänpäivänä Hirvessä syödää rauhassa ja turvallisesti klo 13 eteenpäin, voit valita tuloajaksi klo 13, 14, tai 15, näin vältämme ruuhkia ja täydennämme noutopöytää jatkuvasti. Kokonaisasiakasmäärä on rajattu, vaikka tämänhetkisten määräysten mukaan saisimme ottaa salin täyteen. Lista on alla ja pöydät varattavissa verkkokaupassa .

Isänpäiväbuffetin hinta aikuisilta 34 €/hlö, alle 4 vuotiaat maksutta, 4-12 vuotiaat 1,5 €/ ikävuosi. Varaa ja maksa aikuiset verkkokaupassa, lapset paikan päällä, ilmoita myös erikoisrukavaliot verkkokaupassa lisätietona.

Isänpäivän musiikista vastaa Jan Dobrowolski.

Joululounaat katetaan  18.12. ja 21.12. sekä 22.12.  klo 13-15 (viimeinenaloitusaika), perinteistä hämäläistä jouluruokaa. Hinta 34 €/hlö. Pöydät varattavissa  4.11. lähtien verkkokaupassamme.

Kivisahtia ja muita tuoreoluita on verkkokaupassa tilattavissa, nouto perjantaina klo 17-19, jolloin myös ravintolan hanat myös  auki.

Tiesithän, että Hollolan Hirveen pääseen nyt myös turvallisesti kävellen tai polkupyörllä kevyenliikenteen väylää aina Aikklantien alkuun asti.

Isänpäivän noutopöytä pääpiirtein:

Hollolann leipää ja täysruisleipää, voita

Lämminsavustettua siikaa, yrttikastiketta

Sherrysilliä ja katajamarjasilakkaa

Kalkkunanrintaa, mustaherukkahyytelöä

Hämäläistä piimäjuustoa, tomaattia, basilikaa

Vihersalaattia, talon salaattikastiketta


Perunoita

***

Oluessa marinoitua hirvenpaistia

Kermaista suppilovahverokastikettaPuolukkasurvosta

Punajuuripaistosta

Haudutettuja yrtti-hunajajuureksia

***

Suklaahyytelökakkua

Kahvia,teetä